Jaren geleden volgde ik zelf loopbaanbegeleiding. Ik werkte toen al vele jaren vast in dienst voor televisie. Ik droomde ervan al mijn passies samen te brengen in één geweldige job, een job waar ik gelukkig van word en die me bergen energie oplevert. Die loopbaanbegeleiding was een eerste cruciale stap naar de grote verandering die ik doormaakte en hier zie je het resultaat. Ik beleef mijn droomjob en ben er dolgelukkig mee. Daarom wil ik met dezelfde passie jou nu helpen. Ik volgde coaching opleidingen en werk samen met A-Lissome en de VDAB. Zo krijg je bij mij een kwalitatieve begeleiding.

 

Hoe help ik jou?

  1. Je krijgt eerst een gratis vrijblijvend  kennismakingsgesprek
  2. Daarna krijg je 2 keer 4 uur coaching waarbij we stilstaan bij jouw persoonlijk verhaal.
  3. We bepalen samen je loopbaandoel. Via oefeningen en opdrachten krijg je inzicht in je kwaliteiten, competenties en wat je belangrijk of minder belangrijk vindt in je loopbaan.
  4. We stellen samen jouw persoonlijk ontwikkelplan op. In je plan geef je aan welke stappen je zal ondernemen. Zo weet je niet alleen wat je wil, maar ook hoe je het kan bereiken.
  5. We overlopen tot slot hoe je de begeleiding hebt ervaren en of je nog iets wil bijsturen.

Filmpjes en getuigenissen

Bekijk hier enkele filmpjes en getuigenissen: http://www.vdab.be/vdabfilm/78.shtml

VDAB Loopbaancheques

Ik behoor tot het erkende loopbaancentrum A-Lissome. Misschien heb je daardoor ook recht op de loopbaancheques van de VDAB? Je kan met en zonder deze cheques bij me terecht.

A-Lissome  

 

"Mijn loopbaanbegeleidingstraject bij Kim was vooral een kennismaking met mezelf. Waar ben ik goed in? Wat wil ik bereiken? En waarom wil ik dat? En wil ik dat echt of ligt mijn eigenlijke passie toch ergens anders? Kim toonde zich als een bekwame gids op mijn leerrijke zoektocht. Schijnbaar ongedwongen, maar duidelijk gefocust op het einddoel: het unieke in elk mens naar boven halen."

 

D. De Pooter - Medisch-Wetenschappelijk Contentmanager

Interesse of vragen? Ik luister graag.

Contacteer mij