Mijn verhaal

Kim Neuskens

Kinderdroom

Als kind droomde ik ervan om in de media te werken. En dat deed ik 12 jaar voor de productiehuizen van VRT, VTM en SBS. Ik maakte tv-programma’s en reclamespots van begin tot einde en interviewde al honderden mensen. Daarnaast leerde ik persconferenties opzetten, evenementen organiseren en persteksten schrijven.  Zo leer je van mij de meest recente ontwikkelingen in communicatie- en medialand en vele journalistieke geheimen.

 

Passie, passie, passie!

Wat ik het meest van mijn klanten te horen krijg, is dat ik mensen in zichzelf leer geloven en dat ik hen enthousiasmeer doordat ik zo vol passie praat. Ja, ik kan niet anders. Ik hou ervan het potentieel in mensen te zoeken en het mooie van zichzelf te laten ontdekken. Het was voor mezelf ook een heel bewuste keuze om als zelfstandig trainer aan de slag te gaan en het voelt als de heerlijkste keuze in mijn professionele leven tot nu toe. Met als gevolg dat ik heel erg geniet van al het werk dat ik doe. En dat voel jij dus blijkbaar ook onmiddellijk!

Pedagogisch diploma

Als pedagogisch gediplomeerde Germaanse Talen, gaf ik les aan de universiteit in Wuhan, China (want ik hou van reizen). Voor die 5000 studenten kreeg ik de smaak te pakken om zowel zeer grote groepen als individuen te trainen. Ook nu geef ik nog les aan jong opkomend talent in de filmhogeschool Luca Arts, Narafi, een associatie van de K.U. Leuven. Zo krijg jij iemand voor je die je pedagogisch en passievol dingen aanleert.

Creatieve madam

Wie mij een beetje kent, weet dat ik hou van creativiteit en alles wat daarmee te maken heeft: literatuur, theater, improvisatie, zang, tekenen, koken, (mama zijn, of hoort dat niet in dit lijstje?)… Ik ben graag op zoveel mogelijk gebieden met cultuur bezig. Mijn klanten zeggen me dat mijn lezingen en trainingen daardoor steeds entertainend en creatief zijn.

Nieuwsgierig

Ik vind het belangrijk voor mijn klanten dat ik up-to-date blijf. Daarom volg ik jaarlijks nog opleidingen. Ik train je vanuit een coachende houding met een diploma als International Certified Coach (Grow warm-up). Niet ik maar jij staat daarbij centraal. Om je body-language te verbeteren, krijg je tips over shiatsu, yoga en NLP. Daarnaast volgde ik stemtraining bij de logopedistes van de VRT. Op vlak van mindset reik ik je nieuwe technieken aan. Je wordt weerbaarder en vrolijker met de improvisatietechnieken van mijn cursussen bij Inspinazie, Wisper en Kabloeng. Zo krijg je als klant altijd mijn hele rugzak cadeau!

Interesse of vragen? Ik luister graag.

Contacteer mij